Salget har startet!

Innholder annonselinker

Julegavene er åpnet, og forhåpentligvis har nissen vært god mot deg i år også. Det er en liten uke igjen av 2015, men allerede nå har salget hos i nettbutikkene, også hos oss. Salget hos Hviit.no finner du her. Jeg kjøper alltid på treningstøy på januarsalget, for jeg tenker alltid at det kommende året skal bli det året jeg blir treningsglad. Det får tiden vise, men da fant jeg ut at nettbutikkene har romjulssalg ble jeg litt ivrig, og her er mine tips: Rabattkoden SALGSALG gir 20% ekstra rabatt på alle produkter hos X-life. Rabattkoden er gyldig 25/12 – 31/12, sjekk salget herTights.no har 40% på  alt fra Helly Hansen, 33% masse fra Nike og opptil 62% på treningstøy fra Skins A200. Salget finner du her. Getinspired.no har også tjuvstartet januarsalget med opp til 60% og det salget finner du her. Ellos har også mye på salg. Også hos hos Zalando kan du gjøre noen ordentlig kupp, jeg har akkurat klikket meg hjem disse skoene.

Jeg var så heldig å få både harde og myke pakker i år, men siden BikBok har 50% salg ble jeg fristet til å klikke hjem en ny kjole til nyttårsaften. Uten paljetter så denne kan jeg bruke flere ganger, og da er det vel lov? Hotels.com har også salg! Opptil 50% på hoteller i alle storbyene…. Noe å tenke på nå når vi står med en ny kalender som det står 2016 på? Anyway, her er noen favoritter fra salget i nettbutikken vår.

Hviit.no Salgcollage

Alt sammen finner du her.

PS ! Jeg er semifinalist i Vixen Blog Awards beste Interiørblogg. Hvis du liker bloggen min blir jeg kjempeglad om du stemmer på meg. Det er mulig å stemme hver 12. time til den 31. desember. Du kan stemme her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *