Mitt hemmelige designverktøy

At kjøkkenet er huset hjerte er ingen hemmelighet. Derfor er det viktig at man virkelig tenker seg nøye om når man skal ha et nytt kjøkken. Ikke bare når det gjelder fronter og farger, men også når det gjelder hvordan kjøkkenet skal fungere i hverdagen. Er det plass til en kjøkkenøy eller blir det for trangt? Kan kjøkkenet se luftigere ut uten overskap? Det er ikke så lett å se om men tegner opp en flat skisse på papir, og siden de færreste av oss er mestere i perspektivtegning kan det virke litt uoverkommelig.

Hviitblogg.no HTH 216

Men jeg skal dele en liten hemmelighet med deg. Jeg benytter meg av HTH SmartDesigner når jeg skal skisse opp kjøkken for kunder. Det er enkelt å tegne kjøkkenet, både som skisse og som 3D. Ikke kan jeg bare legge inn dører og vinduer, velge gulvtype og -farge med noen få klikk, men også lamper, møbler og annen dekor.

Hviitblogg.no HTH

Her kan jeg lett designe og innrede kjøkkenet samtidig som jeg lager en profesjonell tegning som viser hvordan det hele kommer til å se ut. Underveis kan jeg selvsagt bytte ut alt fra moduler og fronter til håndtak etterhvert som jeg tenger. Kostnadene oppdateres løpende, så da er det større muligheter for at budsjettet ikke sprekker (Vel, vel…) Alle skissene lagrer jeg i Min HTH, slik at jeg kan laste ned tegningene på iPaden mens jeg er hos kunden, og så kan vi jobbe videre med designet sammen.

Hviitblogg.no HTH 217Hviitblogg.no HTH

Leker du med tanken om nytt kjøkken kan laste ned HTH SmartDesigner og begynne å designe ditt eget drømmekjøkken i løpet av noen minutter. Programmet kan selvsagt brukes til bad og garderobeløsninger også.

Hviitblogg.no HTH 218

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *