Fine Watching Eventet

De aller fleste familier har en TV i stuen, gjerne som et ruvende midtpunkt man kanskje ikke kommer helt unna. Men som oftest ser man kanskje ikke på TV sammen. I beste fall sitter vi kanskje i samme sofaen, men alle dagens oppdateringer på sosiale medier er det kanskje ikke alle som følger med allikevel? Hvorfor ikke gjøre selve Tv kvelden til en sosial opplevelse sammen hele familien eller kanskje sammen med vennegjengen.

hviitblogg.no

For en liten uke siden var jeg vertinne for Fine Watching med Samsung, en TV-kveld litt utenom det vanlig, men som absolutt frister til gjentagelse. Eventet ble holdt i Sverresgate 10, i en leilighet som man skulle tro var midt i meatpacking district i New York. Kunne flyttet rett inn her. Faktisk var det så hyggelig her at når eventet var over, ble vi bare sittende utover kvelden. Vi fikk servert en fantastisk meny med drikke til, tilpasset kveldens tema som var Sopranos. Vi fikk forretten servert først sammen med gode bobler, mens hovedretten inntok vi foran Tv sammen. Og det var nettopp det som var så fint, da ble TVopplevelsen noe vi gledet oss til og snakket om både før og etter. Om man forbereder maten sammen også blir jo opplevelsen forsterket, og jeg kan tenke meg barna synes det er ekstra stas.

Hviitblogg.noHviitblogg.no

Nå skal det jo sies at det var ikke en hvilken somhelst TV vi fikk oppleve. En 65 ” Samsung Curved TV   som ga en imponerende dybdefølelse at dramatikken kom nærmere og ga en mektig opplevelse og  selvfølgelig krystallklare bilder. Skjermen er buet og har en rett radius, slik at den er tilpasset en normal seeravstand. (Tv-brillene ble liggende i vesken, de hadde jeg ikke behov for.) Den innovative formen gjør dessuten at bildet oppleves større. En avansert nanokrystallteknolgi og et helt nytt skjermpanel sørger for at SUHD TV viser hele 64 ganger flere farger i enestående fargegjengivelse, dypere svartnivå og mer lysstyrke en jeg noen gang har opplevd. Jeg skulle gjerne ha vist deg noen bilder av selve TVen også, men jeg ble så fascinert at jeg glemte helt ta bilder underveis… Det spiller ingen rolle, Samsung Curved TV må oppleves!

Hviitblogg.no

Alle bildene over har jeg hatt med en Samsung Galaxy S6 edge+ jeg fikk låne for kvelden… og jeg sier bare WOW! Krysser fingrene for at denne ligge runder juletreet i år! (TV får ikke plass under edelgranen… jeg skjønner jo det!)

samsungTV

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *