Ny nettbutikk og gratis frakt

Inneholder link til noe jeg er veldig stolt av

Den siste måneden har jeg jobbet med å få opp den nye nettsiden, og samme dag som den endelig var ferdig signerte jeg et nytt og spennende prosjekt. Typisk meg… Sove kan jeg gjøre neste år tenker jeg, om jeg får tid. Noen ganger dukker det opp muligheter man bare ikke kan se nei til. Men det må jeg fortelle mer om senere

Skjermbilde 2015-10-30 kl. 21.30.27

Nå er i allefall den nye nettbutikken på plass, og jeg synes den ble helt S U P E R F I N. Jeg er sånn klapp-i-hendene-og-juble-høyt-glad! Stakkars Richard som jobbet med designet. Tror han satte på en alarmtone på mobilen til slutt for jeg ga meg jo ikke før hver minste lille bug var borte og hver eneste detalj var riktig. Beina på bordet denne fredagskveld, både for meg og Richard.

Skjermbilde 2015-10-30 kl. 21.30.37

Så hva synes du? Sidene rene og letter å finne frem i, kategoriene er bedre sortert og bildene er større og bedre. Hvis du bruker rabattkoden hurra får du *fri frakt ( *gjelder ikke møbler, store lamper og tepper) Og legger du igjen en kommentar på facebooksiden vår kan du vinne et gavekort på 500 kr.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *