Jeg skal ha fest, og DU er invitert!

Sponset av Samsung

Endelig kan jeg fortelle deg hva jeg planlegger om dagen! I samarbeid med Samsung inviterer jeg til Fine Watching Event 5. november. Stedet er fortsatt hemmelig, men det blir på et superkult sted i Oslo, ahhh det er bare å glede seg.

Temaet for kvelden er basert på en populær tvserie, og vi vil få servert en spennende meny med deilig drikke tilpasset den episoden vi skal se på, komponert av en anerkjent norsk kokk. Jeg har fått lov til invitere med meg hele 15 gjester som igjen får lov til å ta med seg en venn. Altså 30 plasser skal deles ut. Så her blir det fult hus og god stemning. Som jeg gleder meg, dette kommer til å bli så gøy!

Hviitblogg.no168

Har du lyst til å bli med? (Samsung dekker ikke reise og opphold, og du må være over 18 år, les mer om betingelser her) Del et bilde på instagram av det du menerer essensielt for den perfekte tvkvelden. Det kan være mat, drikke, dekorasjon, kanskje din beste venn eller din favorittplass i stuen. Tag bildet med #FineWatching, @SamsungNorge og @hviit. 15 vinnere blir invitert til eventet. Jeg gleder meg til å se mange fine bilder.

Hviitblogg.no171

Popcorn, gode venner og bobler…  Snurr film!

Hviitblogg.no167

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *