Slik styler du kjøkkenbenken

For å få et funksjonelt kjøkken er en ryddig kjøkkenbenk regel nr 1. Derfor samler jeg alltid kjøkkenredskaper, skjærebrett og krydderkverner sammen i  mindre grupper på benken. Det ser bedre ut en om de er spredt rundt det hele. De blir fine stilleben samtidig som jeg har det jeg bruker lett tilgjengelig. Her er to stilleben fra samme kjøkken, du kan se resten av leiligheten her, og ett var en styling jeg gjorde i går. Noen ganger lager jeg stilleben helt uten hensikt også, slik som jeg da jeg malte kjøkkenveggen, det kan du lese mer om her. Her kan du få mer kjøkkeninspirasjon. Men tilbake til kjøkkenbenken:

Hviitblogg.no137

Denne gruppen står nære koketoppen og her har jeg samlet sammen skjærebrett og krydderkverner, som er lett å ha for hånden under matlagningen. Krukken fra Menu er lufttett og er superfin til teposer eller krydderposer.

Hviitblogg.no138

Dette stillebenet har et strammere utrykk. Også her har jeg brukt et skjærebrett, sammen med små skåler og en brødkruv i metall. Lett å ta med på bordet for en rask lunsj. Bøker bruker jeg ofte i stylinger, og her finner du et godt utvalg som er fine både for øyet og ganen.

Hviitblogg.no Kitchen

Her er jeg brukt kjøkkenredskaper som er i daglig bruk og praktiske å ha for hånden. Der det er lite benkplass er det fint å ta i bruk veggen, det blir mye ryddigere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *