Gjør det selv og spar penger

Nytt kjøkken står på ønskelisten hos mange av oss og budsjettet er ofte stramt og nøye satt opp. Mitt tips til deg: Monter kjøkkenet selv! For det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro og du sparer en god del penger på innsatsen. Selvfølgelig hjelper det om man er litt praktisk anlagt  men hvorfor ikke invitere noen utvalgte handymenn fra vennegjengen og noen snille familiemedlemmer på en liten dugnad. Pengene du sparer kan du jo bruke til en ordentlig innvielsesfest med bobler i glassene, nok mat og god stemning i et splitter nytt kjøkken?

HviitBlogg.no HTH KT14_Seven_Hvid

Et gjør-det-selv-kjøkken fra HTH  kommer selvfølgelig med detaljerte instruksjoner med trinn-for-trinn hvordan skap og skuffer skal settes sammen, så det er ingen grunn til panikk. Om du er av den mer visuelle typen, slik som meg, sjekker du ut You Tube videoene som viser hvordan et HTH kjøkken skal monteres. Du kan alltid gå en HTH butikken for å få noen gode råd eller du kan avtale et møte med en innredning konsulent via HTH hjemmeside. Nå finnes nesten halvparten av alle HTHs kjøkkene tilgjengelig som en gjør-det-selv, se de ulike kjøkkenene her.  Mer inspirasjon og nyttige tips finner du også på Facebook.

Hviitblogg.no KT14_Seven_Natur_EgHvid


Filosofien bak HTH kjøkken er at det skal være enkelt – hele veien. Derfor kan man bestille og plukke opp en gjør-det-selv-kjøkken fra HTH lager i Oslo hvis du bor i nærheten. Min nærmeste HTH butikk er på Alnabru, jeg var innom der for å gjøre litt reacher til dette blogginnlegget tidligere i uken og ble helt forelsket i en benkplate i marmor… så nå spørs det om ikke det blir en utskifting her hjemme også. Typisk meg! Hvis du bor langt fra Oslo, er det vanligvis et par ukers levering. Så her er det er penger å spare på – Kvaliteten er den samme!

hviitblogg.no hthKT14_Mono_hvid_Ler_02

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *