Tidenes sommerfest

Fredag var jeg på UBs sommerfest med Ann Merete – Kreativ i tetAnne – Moseplassen, Anine –Villa von KroghTherese KnutsenFranciska Munck-Johansen
og Marianne Haga Kinder hos det vakre paret Annette & Christian som står bak bloggen med samme navn. Vi er kollegaer i UB, men også ellers, de jobber også med styling og foto for magasiner akkurat som meg. Vi hadde mye å snakke om så det spørs om jeg ikke må ta turen tilbake ganske snart (Og for å stjele Gucciskoene til Annette, jeg feiga ut denne gangen, men neste gang tar jeg dem!) Jeg tok noen fine bilder inne i huset også, de kommer senere. Annette & Christian bor på et idyllisk lite småbruk i Vestby, et perfekt sted for fest. De hadde dekket opp et nydelig langbord ved stallen og Trine fra Kliséhjemmet stod for maten, sjekk bloggen hennes for nydelige oppskrifter.

Bordet var selvfølgelig stemningsfult dekket opp med markblomster og strå i glass og små vaser, med skjærefjøler som tallerkner og store vinglass. Bordet hadde Christian snekret sammen av de gamle gulvplankene i fotostudio og stolene var en herlig mix. De fine lyslenkene satte virkelig stemingen, vi har noen lignende her.

UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6751UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6753UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6758UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6760UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6763UBsommerfest_LindaElminHviitblogg_6766-2Hviitblogg.no Gardenaparty

Dette siste bildet er tatt med mobilen før jeg måtte løpe til bilen som skulle få oss til togstasjonen og siste tog hjem. Takk Anine for at du kjørte med pedalen i bånn…. hei, som det går!

hviitblogg.no Gardenparty

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *