Design ditt eget kjøkken

Kjøkkenet er ofte der familien samles til hverdagen måltider og mange gjøremål. Men det er også her både festligheter og de gode nattlige samtalene over et glass vin finner sted. Hjemme hos oss har vi åpen kjøkkenløsning mot stuen og spisestuen, noe som vi er kjempefornøyd med.  Da er hele familien samlet, noen lager mat (ikke jeg), noen jobber ved spisebordet (jeg) eller gjør lekser. Kjøkkenet er jo husets hjerte og det er mange av aktivitetene skjer. Derfor er det ofte nettopp en åpen løsning jeg anbefaler for mine kunder når jeg skal tegne opp nytt kjøkken.

Hviitblogg.no Kitchen KT14_Oslo_Blond_Elm

Her er det god plass til spisebord i umiddelbar nærhet av kjøkkenområdet. Med et spisebord i samme materialle som skapfrontene får rommet et helhetlig utrykk.

Hviitblogg.no Kitchen HTH_Premium_Athena_5

Tenk å spise frokost med denne utsikten. Her har de samlet høyskapene på høyre side, noen som gir et rolig utrykk samtidig som den andre veggen forblir luftig med hyller istedet for overskap.

Hviitblogg.no KitchenHTH_Scene01_Next_Hvid_IN07_White

Små kjøkken er ingen hindring for åpne løsninger. Her har de fått plass til både spiseplass og mange meter med benkflate. De håndtaksløse fronte tidsriktige og lette å tilpasse om du vil skifte stil etter noen år.

Hviitblogg.no Kitechen02_-_Focus_antracit_-_sound_unit_Main

Et kjøkken med en barløsning inviterer til mange gode samtaler på kjøkkenet. Denne løsningen der alt er samlet på få kvadratmeter krever kun noen ekstra cm med benkplate. Abslutt noe å tenke på dersom du ikke har pass til en stort spisebord på kjøkkenet.

Hviitblogg.no Kitchen KT12_Glat_Hvid

Men har du et stort kjøkken er jo denne løsningen med intregret spiseplass veldig kul. Her har de også fått til en spennende løsning med to høyder overskap og hyller under.

HTH er en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter med mer enn 120 inspirerende butikker som leverer over 75 000 kjøkkener hvert år! Det er ikke småtteri. Dansk design og kvalitet på sitt beste der altså. Og det er godt å vite når du skal investere i ett nytt kjøkken. Men før du setter igang er det mange ting å tenke på. Valget av skapdører og benkplate setter selvfølgelig standaren for stilen på kjøkkenet. Selve kjøkkenskapene finnes i så mange forskjellige bredder og dybder at det ikke nesten ikke finnes grenser for hvilke løsninger man vil velge. Jeg anbefaler som oftes kundene mine å har tenke nøye gjennom sine kjøkkenønsker og gjerne bruke HTHonlineprogram slik at de lettere kan se ulike valgene. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du skal designe ditt eget kjøkken.

  • Hva liker du spesielt godt i ditt nåværende kjøkken?
  • Hva vil du gjerne ha endret på? Løsningen, farge på skapfronter, benkplate og håndtak. Eller kanskje håndtakløst?
  • Er det noen hvitevarer som du vil fortsette å bruke i det nye kjøkkenet ditt? Vil du ha stort etter lite kjøleskap. Trenger du dobbel stekeovn?
  • Hvilke kjøkkenmaskiner ønsker du alltid å ha stående fremme? Vil du lage den en kaffestasjon kanskje?
  • Hvor mange skal kunne lage mat i kjøkkenet samtidig?
  • Skal det være spiseplass og i så fall til hvor mange?
  • Er det noen spesielle detaljer du vil ha med i videre? Og noen du absolutt ikke vil ha?Hviitblogg.no Kitchen planning

Jeg var innom HTH og fikk strålende hjelp. Det er herlig å jobbe med så flinke og engasjerte folk! Dette tror jeg blir et fantastisk kjøkken og jeg gleder meg til å vise deg sluttresultatet senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *