The New Craftsmen

The New Craftsmen presenterer et utvalg av Storbritannias beste kunsthåndverkerne innen tekstil, smykker, møbler og keramikk. De har nydelige lokaler i Mayfair, et steinkast fra travle og kommersille Oxford Street. AtMine og The New Craftsmen inviterte oss til en hyggelig middag da vi var i London. Her møtte vi også møbeldesigner Gareth Neal som er en Dalstonbasert møbelsnekker med en unik nytolkning har bidratt til å forme en ny æra innenfor rammen av design og håndverk. Han designs spenner fra det internasjonale markedet til skreddersydde oppdrag for private kunder. Sammen med tre andre designere, Kevin Gauld, Emily Watt og Billy Lloyd lanserer de i morgen kolleksjonen Mindfull Living som vil bli plassert i en arkitektonisk struktur designet av Gareth i samarbeid med The Bothy Project. For Gareth handler det om å tenke igjennom alle elementene i sitt liv, fra maten han spiser, materialer, miljø og mennesker han omgir oss med, og med Brograd Chair viser han tydelig sitt talent og sin lidenskap.

HviitBlogg_The New CraftsmenLondon_ LindaElmin_5069London_ LindaElmin_5027London_ LindaElmin_5063

The Bothy Project er et nettverk av små og enkle hus som settes opp forskjellige steder rundt Skottland. Målet å skape et for de som utforske Mindfull Living på en ny måte. Her er det brukt bærekraftige, innovative materialer og en tradisjonell byggeteknikkor å lage enkelt men moderne design. Ingen strøm, ikke nett. Kunne absolutt tenkt (og trengt) meg et døgn eller to her.

Inshriach-Bothy-print-1-940x360HviitBlogg_The New Craftsmen

AtMine er et nettsamfunn for interiør- og designelskere, hvor medlemmene deler bilder fra sitt hjem . Siden er for tiden i betaversjon, menhvis du er nysgjerrig kan du følge linken og be om en invitasjon til å bli en betamedlem. Min side finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *