Bo gratis i Oslos mest eksklusive penthouseleilighet

Er du ledig 26. Eller 27. mars? Da kan du søke om å få bo gratis på toppen av Holmenkollen, på toppen av Oslo, på toppen av verden!

Toppleiligheten med panoramautsikt og unike skimuligheter er høyt plassert i et av Oslos mest eksklusive områder. Leiligheten som leies ut gratis gjennom Airbnb fremstår som lys og luftig og ligger i toppen av en arkitekttegnet og prisvinnende bygning, og har 360 graders panorama over byen, fjorden og marka. Bygningen ligger på grensen til Nordmarka og fremstår i dag som ny, etter en omfattende oppussing. Leiligheten er på snaue er 40 kvm og innredet med ny, norsk design. Her har du garantert ingen gjenboere, kun nysgjerrige småfugl vil titte inn gjennom de store vinduene som strekker seg fra gulv til tak. Derimot vil det på visse dager være fare for støy fra jubelbrus og kubjeller.

Walk-in-zip-out. Boligen har to innganger, og én ekstra utgang. Når du ankommer kan du bruke den private heisen som tar deg rett inn i leiligheten eller du kan få litt mosjon ved å gå opp de 250 trappetrinnene til toppen. Når du skal forlate leiligheten har du et tredje alternativ: Zip-out. Da forlater du leiligheten via en 361 meter lang zip-line, som på spektakulært vis tar deg med ned til bunnen av bakken – den samme veien som hopperene flyr. Å sette utfor hoppet på hoppski er også en siste mulighet, men det forutsetter tillatelse og visse kvalifikasjoner. I så tilfelle er du i godt selskap blant en rekke kvinner og menn. Selveste Norges Kong Olav V, daværende kronprins, er en av dem som har forlatt en tidligere versjon av bygningen på ski.

Vintersportentusiaster kan virkelig glede seg! Rett utenfor døren starter 2600 km preparerte skiløyper i høyeste standard, for alle nivåer. Mangler du ski og kunnskap, fortvil ikke. Skiforeningen stiller med både utstyr og teknikkurs, og lar deg til og med prøve skiskyting. For de fartsglade tilbys aking i klassiske Korketrekkeren og dagspass til alpinanlegget Oslo Vinterpark. Har du venner på besøk, er det utendørs sitteplass til 30 000 gjester. Husk nabovarsel.

Hviitblogg_AirbndHolmenkollenHviitblogg_AirbndHolmenkollenHviitblogg_AirbndHolmenkollenHviitblogg_AirbndHolmenkollen

Husregler:

• Vennligst ikke søk om overnatting om du lider av høydeskrekk.
• Det er ikke lov til å sette utfor hoppet uten å gjennomføre hoppskiopplæring på toppnivå.
• Å gjennomføre skihopp krever spesiell tillatelse fra verten, noe leietaker ikke kan forvente.
• Røyking forbudt i tårnet, her skal toppidrettsutøvere prestere.
• Hvis man ønsker å invitere opp til 30 000 venner på sitteplassene ute, må nabovarsel sendes ut.
• Selv om det er romslig med plass ute, har du kun lov til å ta med én gjest opp i tårnet.
• Bruk av skisporene uten å være trent i nordiske grener gjøres på eget ansvar.
• Oppholdet vil ikke bli kommentert løpende og det vil ikke bli gitt stilkarakterer på utførelse av gjøremål i og utenfor leiligheten.

SHviitblogg_AirbndHolmenkollen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *