Møt nye Volvo XC90

Det har ankommet, den er avdukket og den er dristig, men likevel ikke prangende. Den helt nye Volvo XC90 ble lansert i Operahuset i går men en fest jeg ikke har sett maken til. Fra scenen serverte de opera, Grungerock, blues, klassisk og et energifylt show med Absence. Og i lobbyen klirrete det i høye glass mens vi surret rundt modellene som våryre honningbier. Volvo utstråler makt og tillit med finesse, og med sine løfter om den beste sikkerheten på markedet  i tillegg til minimale miljøspor vant de mitt hjerte.

Volvo XC90 i Onyx Black Metallic med T6 og AWD,21” med diamond cut rims og med girkule i krystall fra Orrefors – Det er bilen for en ekte designnerd (les undertegnende). XC90 har et mindblowing infotainment-system, som brukes ved å trykke ganske enkelt på skjermen eller ved å si en kommando. Jeg kan også surfe på nett om jeg en sjelden gang velger å overlate rattet til noen andre. Interiøret i ekte materialer som mykt skinn, håndlagde detaljer i flammebjørk og diamantslipte knapper er i en klasse for seg.

Det er lange ventelister, men ryktene vil ha det til at first edition kundene vil ha bilen på veien idet hesthoven blomster. Vi andre må vente litt til.

Hviitblogg_The all-new Volvo XC90Hviitblogg_The all-new Volvo XC90Hviitblogg_The all-new Volvo XC90- SensusHviitblogg_The all-new Volvo XC90Hviitblogg_The all-new Volvo XC90 - Front view

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *