Flisspikeri

Et nydelig hjem i nøytrale farger men med massevis av personlighet, stylet av Lotta Agaton og fotografert av Pia Ulin for svenske Residence.  Jeg elsker de kvadratiske flisene på kjøkkenet, som er en liten twist av de avlange metroflisene som har herjet de siste årene. I flere av rommene har eiere også brukt utradisjonelle fliser på gulvene noe som gir et løft til rommene og et flott grafiskt uttrykk. Spesielt de koksgrå hexagonformede flisene på kjøkkenet er til å dø for. Jeg har funnet som ligner her, som jeg faktisk synes er enda finere. Betonglooken hadde vært en perfekt kontrast til  vårt hvite kjøkken.

Den hvite malingen som renner fra taket nedover den svarte veggen er jo både effektfull og superenkel å få til selv. Hmmm…. mulig jeg må frem med malingkosten i løpet av uken. Det er iallefall et mer overkommelig prosjekt enn å flislegge kjøkkengulvet!

Hviitblogg_South-Sweden-cottageHviitBlogg_South-Sweden-cottage-7HviitBlogg_South-Sweden-cottage-2HviitBlogg_South-Sweden-cottage-3HviitBlogg_South-Sweden-cottage-6HviitBlogg_South-Sweden-cottage-8

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *