Klart som glass

Åpne rom er vakkert, men noen gang har man behov for å begrense de ulike bruksområende med en fysisk skille. Vi kommer  til å se mer av store glassvegger i tiden som kommer. Jeg har sett dette på flere hoteller og resturanter de siste årene, spesielt i Stockholm, København og i New York, og nå begynner de å endelig komme inn i private hjem også. Med glassvegger slippes dagslyset inn samtidig som rommene blir separert, noe som gir en fantastik romfølelse. Store glassvegger kan spesialtbestilles hos glassmester og rammes inn av en blikkenslager i jern, kobber eller kanskje messing. Er du heldig kan du få tak i gamle vinduer på nett, legg inn en autso søk på Finn.no eller sjekk med GamleTrehus. Med en skinne i taket kan glassveggen skyves til side, noe som er både plassbesparende og dekorativt. Du finner mer inspirasjon på min Pinterest her. Jeg har sett dette noen steder i Oslo også, men husker ikke hvor… Noen som vet hvor det kan ha vært?

Hviitblogg_Glasswalls

Hviitblogg_Glasswalls

Hviitblogg_Glasswalls

Hviitblogg_Glasswalls

Hviitblogg_Glasswalls

Foto 1 / 2 / 34 / 5

5 kommentarer

 1. Vi kan produsere og levere glassvegger. Ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål

 2. Vinterglass

  Vi kan produsere og levere glassvegger. Ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål http://www.vinterglass.no

 3. Hanne Lund-Nilsen

  Hei!
  Jeg er på utkikk etter noen som kan lage noe lignende som det på bildene (http://www.hviitblogg.no/2015/01/31/klart-som-glass/). Har du kommet noen vei i prosjektet? Vil veldig gjerne ha tips til hvem som kan lage og et hint om pris! Mvh Hanne

 4. Anne Mette Christiansen

  Jeg synes også svarte glassvegger er utrolig spennende. Vet du hvor det er mulig å få tak i dette i Norge .

  1. Hei.

   Nå jobber jeg faktisk med et prosjekt som skal ha slike glassvegger, og der har vi bestemt oss for store glassflater og så lage sprossene løse som vi legger utenpå. Jeg skal ta noen bilder underveis, så kan jeg lage et innlegg om det. Ellers må du ta tak i en glassmester og kanskje en blikkenslager som kan lage jernrammene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *