Muuto i Melbourne

At skandinavisk design er populært over hele verden er noe vi absoutt har fått erfare i 2014. Vi har sendt pakker til både India, Japan, Malysia, USA, og ikke minst til Australia. Eierne av Whiting Architects Stephen og Carole Whiting er noen av de som har fått øyene opp for dansk design. I sitt vakre hjem i Albert Park like sør for Melbourne CBD er det Muuto som står for blikkfanget i flere rom. I kjøkkenet har de brukt Muutos Stacked hyller i stedet for overskap noe som gir rommet et luftig og åpnt utrykk, selv om det er smalt og ikke mange kvadratmeterne. Benkplaten i marmor får hjertet mitt til å banke litt ekstra.

Badet er det rommet jeg ble mest facinert av. En leken miks av ulike svarthvite fliser på baderomsgulvet myker opp den stramme innredningen, jeg synes det er så vakkert. Her har paret har valgt svart armatur i stedet for mer tradisjonelt krom og med en skyvedør fikk de også plass til et frittstående badekar. Over badekaret henger en kombinasjon av Muutos The Dots knagger, designet av Lars Tornøe.

Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-10Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-11Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-07Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-08Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-05Share-Design-Blog-Steven-Whiting-House-Albert-Park-Photo-Lucas-Allen-04

Foto Lucas Allen for Share Design 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *