7 tips til hverdagslukus på soverommet

Her er noen raske snapshot fra et rom jeg aldri trodde jeg kunne vise frem. Men før jul fikk jeg en hyggelig forepørsel fra Rom 1 2 3, om å vise frem soverommet. Jeg mener at dette er at av de viktigste rommene i huset, så etter en liten runde i tenkeboksen sa jeg ja. Jeg ser at soverommet ofte er et rom som blir litt glemt når man innreder. Og det er så synd. Det er her du våkner og starter dagen og det er her du avslutter en lang dag og henter deg inn. Det er her du låser deg inn og gråter hvis du er lei deg og sint og det er her du henter ny energi hvis du er syk. Her er mine 7 beste tips til soverommet. Du kan se mer fra vårt soverom i siste nummer av Rom 1 2 3 🙂

* Puter. Fyll opp sengen med puter. Enten du holder alt i en farge, eller om du mikser mønster, materialer og farger som meg. De trenger ikke å ligge på rekke og rad, men tekstiler myker opp og gjør rommet innbydene og intimt. Se puter her.

* Sengeteppe. Du trenger ikke sengeteppe over hele sengen, og med en god bunke puter trenger du bare et pledd som du legger fort over fotenden. Jeg har tatt tiden, i dag tok det meg 108 sekunder å kaste opp i alle putene og legge over sengeteppet!

* Lamper. God leselys på hver siden av sengen, lamper som gir den en mykt og vakkert lys, og ikke flombelyser hele rommet. Se våre lamper her.

* Oppbevaring. Esker og kurver til alt smått som flyter på toppen av kommoden. Rydd unna!

* På veggen. Jeg liker påminnelser om  å starte dagen på aller beste måte og har en vegg med gode minner, kunst og postive ord som gir meg en kickstart på dagen. De nye affirmasjonsposterene vi akkurat har fått inn er midt i blinken, du finner de her.

* Personlighet. Soverommet er det mest private rommet i huset, så sørg for at det er personlig og at det er deg. Hvis du har mulighet: unn deg en lukus ting eller to. Det løfter hele rommet.

* Sengegavl. Jeg lover deg at du sover bedre hvis du har en sengegavl, eller gjerne også holder veggen bak sengen i en mørkere farge enn resten av rommet. Det gir det en følelse av trygghet som du tar med deg inn i søvnen.

2 kommentarer

  1. Anonymous

    hei , kva har du malt veggen bak senga med ? tapet?

    1. Det er tapet fra Omexco, Fargerike.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *