San Giorgio Hotel – Paradis på jord

Jeg bruker timer på finne det perfekte hotellet når vi skal på ferie. Jeg vil ha god autentisk opplevelse og jeg vil ha luksus. For meg er det å bo på et sted der jeg kan slappe av fra mitt daglige liv, der jeg bare kan bare være meg selv. Et sted som er vakkert, rolig og et sted der jeg kan puste, nyte og samle energi til mine hektiske hverdager. Nå har jeg funnet stedet og merk deg navnet. San GiorgioHotel.
 
San Giorgio Hotel, som er medlem av Design Hotels, ligger på den naturskjønne øya Mykonos. Her er det en laidback atmosfære som jeg bare elsker. Hotellet har et fantastisk interiør, med en hvit base og innslag av natur og glam. Bohemian luxury ned til hver minste detalj. For meg er det synonymt med sommer, og jeg lengter etter å gå barbeint i en lang, løs kjole, med saltvann i håret, solbriller på nesen og mobilen helt avslått… Jeg tror at det er dette jeg trenger, vi trenger. Tid til å puste, tenke og la seg inspirere i vakre omgivelser. Her er det innbydende hengekøyer mellom palmetrær, vakre steinmurer og naturskjønne klipper og hvit sandstrand.
 
Historien om San Giorgio Hotel startet for over 15 år siden da tidligere eiendomsmegler Thomas Heyne og Mario Hertel møtte på kysten av Ibiza. Mario Hertel åpnet sin første kafé da han var 18, og hadde bygget seg et imperium av restauranter, barer, kafeer og klubber. Etter å ha drevet Paradise Club (der DJ-er som David Guetta, Avicii og Bob Sinclar har spilt ut i de sene nattetimer) i nesten ti år, åpnet Thomas og Mario San Giorgio Hotel. De ønsket å skape et sted der likesinnede mennesker kan feriere i en lukseriøs, men avslappet atmosfære i vakre, inspirerende omgivelser. Mission completed! Hotellet er en hemmelighet blant interiørarkitekter, designere, stylister og andre som jobber i en kreativ bransje. Inntil nå, for en slik god hemmelighet kan jeg rett og slett ikke holde på!

2 kommentarer

  1. Åh, det der så bare helt fantastisk ut. Akkurat noe jeg hadde treng nå! 😉 Håper du har en fin uke. Ses snart. Klem

    1. Jeg drømmer meg i alleall helt bort… og det er lov å drømme, Henriette:) Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *