Perfekte nyheter fra Tom Dixon

Ikke alle leverandørene har imponert med ny kolleskjon denne sesongen, heller tvert i mot… Men Tom Dixon lever, som alltid. Her er en liten sneakpeak med mine absolutte favoritter.

Stolen kommer med forskjellige understell, men jeg må si at kombinasjonen med de stramme linjen, geometriske formene og treverk er min favoritt og jeg er forelsket i kobberdetaljen! Den populære lampeserien Beat kommer nå i messing, jeg blir ikke overrasket om denne blir en av våre top- 10-lamper i 2014. Den store Ball lampen er også bare så vakker, så vakker og måler hele 1, 2 m i diameter, så dette er ikke noe for hvermansen… men passer perfekt til en nytt prosjekt jeg jobber med, krysser fingrene for at kunden er med på en dramatisk forandring!

2 kommentarer

  1. Hmmm… jeg har sansen for denne http://www.hviit.no/products/lampe-diamondcut-svart hvis du vil ha kontraster,
    denne er også lekker, http://www.hviit.no/products/trianon-lampe, eller som et tredje valg, litt dyrene men abolsutt verdt det http://www.hviit.no/products/tom-dixon-copper-shade 🙂

  2. Aah… Mye lekkert, dersom du skulle anbefale en lampe til en trappeoppgang (Nytt funkishus, langt smalt vindu i trappen. Hvitmalte trapp med spiler i rustfritt stål, hvilken ville du valgt?

    Mvh Ingrid

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *