Lykkepille i Barcelona

Da jeg var i Barcelona sist måtte jeg innom en butikk som Zara hadde funnet på nett. Hun er supergod på det der, og har en lang liste med godbiter som skal sees, smakes eller oppleves. Happy Pills var en kombinasjon av alt. Med både gluten- og sukkerfritt godteri, i fristende farger, nydelig emballasje og kult konsept ble dette en vinner for hele familien.

Konseptet er rett og slett smågodt som lykkepiller i glass! Genialt! Dyrt, men genialt!


 Happy pills finnes på nett, men jeg anbefaler absolutt en tur butikken dersom du er i Barceona, du finner den i Carrer dels Arcs.  

Og her er 5 hoteller jeg anbefaler i Barcelona:
 I Carrer dels Lledó, 7 finner du Mercer Boria Bcn, et lekkert hotell med store rom og høyt under taket. Velger du Yurbban Trafalgar har du tilgang til svømmebasseng på takterrasen og fantastisk utsikt over byen. Designghotell til en god pris 🙂 Og føler du har du har ekstra god råd kan du sjekke ut Mercer Hotel. Dyrt, men lekkert. Men skal du først bruke en slik sum hadde jeg godt for W Barcelona. Det må være det nærmeste du kommer Dubai i Europa. Grand Hotel Central har også fantastisk utsikt og et svømmebasseng som tar pusten fra deg.

2 kommentarer

  1. JA! Jeg har HappyPills i skapet mitt, vet ikke engang hvor de kommer fra, fikk de av noen 😉
    Gode er de og! God helg (joda snart så) 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *