Utrykk som gir inntrykk

Noen ganger flyr tiden så altfor fort. Jeg rekker ikke alltid å ta innover meg alle inntrykkene fordi jeg haster videre til neste prosjekt. Som da jeg tidligere denne uken var på en fantastisk gård ved Mysen. Gården er eid av superkreativ dame som serverte hjemmlagde muffins fylt med eggekrem og bringebær, og bebodd  av en kreativ kar med blikk detaljer. Jeg trodde aldri en gård kunne være så vakker, så rolig men allikvel så inspirerende. Det er da jeg må klype meg selv i armen og si «Linda, nå MÅ du puste inn og ut og inn og ut og bare være her, akkuart nå!» Jeg kan ofte bli forelsket i detaljer; som en vegg fylt med speil på badet, eller salongen fra 1800-tallet mot et moderne teppe i stuen. En 14 timer arbeidsdag føltes som et par timer. Takket være verdens beste gjeng å jobbe med! Bjarte – du er best!

Eller dette perfekte oppsettet – Tynne glassvaser mot en sliten murvegg, og hvite roserblader på et gammelt låvegulv. Så langt denne uken har jeg stylet for høst, i dag er det jul og nyttår som er saken! Ha en super dag, uansett hvilken årstid du er i.

2 kommentarer

  1. Nydelige og stemningsfulle bilder!

    Klem fra
    Lena

  2. Ah, så herlig med slike dager og opplevelser! Har også mange slike inntrykk som virkelig gjør noe med meg, men må stadig minne meg selv om å nyte NÅ! Jeg var 10dager i Afrika(Gambia) nå i april/mai og fikk mange inntrykk som gjorde at jeg virkelig nå tar meg i nakken for å nyte det livet vi har her hjemme.. – ikke bare «senere», når vi er ferdige med sånn og sånn osv… Nydelige bilder, med herlige kontraster i! Ha en flott arbeidsuke videre!
    Edel

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *