Bedre bad

Nå har vi endelig fått inn de superkule skittentøyskurvene fra House Doctor igjen. Jeg er så fornøyd med min, jeg har faktisk flere som står i vaskekjelleren også.  Jeg er ikke så veldig glad i ha for mange ting på badet, for det blir så trangt, men vi har fått plass til en lite krakk ved enden av badekaret.

Vi har ikke mindre enn tre bad her i huset, og badet på showroomet er under renovering i  disse dager. Dessverre ble vi ikke fornøyd med flisene, så de måtte pigge alt opp igjen. Det har selvfølgelig ført til store forsinkelser, så nå gleder jeg meg til vi snart er ferdige, er lei av byggestøv. Hvis du skal pusse opp badet anbefaler jeg å få tegnet opp badet i tegneprogram. Da får du full overikt over hvordan resultatet blir til slutt. Så sant du velger riktige fliser til å begynne med da! Jeg fikk badet designet i butikken, men du kan fint gjøre det selv på Comfort.no


6 kommentarer

 1. Anonymous

  You will find several other highlights because which aid my heater so special.
  Of these stove tops remain incredibly hot for evere
  ?, information which these tandoor chicken wings are not only heat-tight truthfully made with only the professional worth that
  we are pleased. Put the particulars combined with supper
  you use the mostly across areas that are simpler
  to get. With the uses additionally, the setting up price .

  , these kinds of short wave ovens as a rule can be purchased
  higher cost. Will you need a customary toaster or even perhaps a convection toaster oven?

  Have a look at my website :: dualit mini oven john lewis

 2. Jepp, jeg er veldig fornøyd med min og, beste kjøpet på lenge:):) Så gøy med nytt bad:)Håper dere snart kan ta det i bruk. Kjenner veldig godt til det med valg av feil fliser..vi har gjort det selv på hovedbadet, på gulvet, de ble for lyse. Vi så dessverre bare på et par fliser før vi tok valget ,og ante ikke at det kunne være forskjellige fargenyanser i flisen.

  Kine:):)

 3. ..synes de er så fine. På tide å klikke innom Hviit snart tror jeg..

  Annelise:)

  1. ha ha ha.. Kjempesynd!

 4. Den var tøff!
  Ja du vet jeg har 36 timer i døgnet mens de allerfleste andre bare har 24 hohho 😀 Men den lampa gikk faktisk kjempefort å fikse. Bare at alle klesklypene hadde satt seg litt mer fast enn forventet….
  Jeg begynte på et kjøp inne på hviit her en dag, bla en sånn svær lypære til denne her lampa, får prøve meg igjen snart, er så mye lekkert der!
  Ha en finslig lørdag søte du!

 5. Tusen takk for tipsene!

  Ønsker lykke til – og en fortsatt fin lørdagskveld ^^,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *