Lunsj i Stockholm

 Da jeg var i Stockholm i forbindelse med lanseringen av den nye kjøkkenløsningen Metod fra Ikea  besøkte vi Traverna Brillo. Eierne av Sturehof, Riche og Teatergrillen har åpnet sin fjerde og største restaurant. Denne gangen er de er inspirert av det italienske kjøkken. Jeg bestilte Hummerravoli , og det er det beste jeg noe gang har smakt. Dette var en forett, men neste gang bestiller jeg gjerne dobbel posjon som hovedrett.

Vi fikk også en omvisning i nydelige lokalene for som de andre restaurantene er også denne restauranten er omgitt av barer i tillegg til et bakeri, en orangerie og en iskrem kafé. Den nye restauranten er utformet under ledelse av svenske interiørdesigneren Jonas Bohlin. Det er tøft, det er lekkert og det er SUPERTRENDY. Dette må du ikke gå glipp av hvis du skal til Stockholm!

Jeg får litt Parisfeeling av denne delen av resturanten.
Marmor, jeg er forelsket!
Tusen takk Ikea, for en nydelig lunsj og herlig tur!
PS. Metod kommer i varehusene 15. april, du kan lese mer om lanseringen her.

1 kommentar

 1. Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

  Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 14.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Frist for å være med er 5. april.

  Ha en flott uke!

  Beste hilsen Franciska 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *