Kjolen som sier JA

Noen dager på jobb er bedre enn andre. I dag har jeg hatt en av disse dagene hvor jeg måtte følge to-do boka mi til punkt og prikke, hvis ikke hadde det gått galt (ja, jeg har gått over fra liste til bok nå). Jeg har booket hogst av juletre, bestilt juleblomster og brudebukett, koordinert fargeprøver, vært innom bruktbutikken etter props, booket inn assistenter til photoshoot, og funnet den perfekte brudekjolen! Jeg sier ofte at jeg har verdens best jobb, men kremen av kremen er jo når jegprøve brudekjoler. Dette er en drøm av en kjole, litt stor for meg, men hallo, vi snakker s i l k e t y l l jenter! Kjolen skal leies fra Queen i Lillestrøm, takk jenter, dere er gull! Nå er jeg en rask tur innom for å høre barna i lekser før jeg fortsetter på listen min. Vi blogges! 

7 kommentarer

 1. lookin good <3

  KLEEEEEM

 2. Den kjolen så fantastisk vakker ut og jeg må si den listen din virker imponerende i og med du er i gang med juleforberedelser allerede! Kanskje ikke så dumt, så slipper man mye mas og kan heller ha mer kos i desember. Du får hyle ut om du vil ha noen one of a kind brudesmykker 😉

 3. Virkelig nydelig. Du er virkelig flink altså, det må jeg si:)

  Ønsker deg en nydelig helg!

 4. knall fin!!!! woow….

 5. Så fin ja!! Hyggelig å møte på deg på Elle festen!! Håper vi treffes snart igjen! Trondheimshilsen i sola!!

  1. Ahhh Elle festen! Har allerede kjøpt kjole til neste fest. Vi må snakkes, søta!

 6. Jeg ♥ å lese bloggen din, Linda – for det er så LindeLindaLinda gjennom hvert ord og mellomrom og utropstegn og det hele! Du ser smashing ut i den kjolen, men det vet jeg du ville gjort i absolutt alt annet også! Du er heldig som har drømmejobben, og kundene er jammen heldig som har DEG også!

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *