Drømmebad i Italia

Under forbredelsene til COMFORTs bloggtreff på onsdag kom jeg over dette vakre badet. Det tilhører Hanne som har bosatt seg i Toscana, Italia der hun driver et hotell. Hvem ville vel ikke våkne opp her, tusle ut på badet for å pusse tenne for å så åpne dørene og la øyenene hvile på kilometer med olivenlunder? En av dere som kommer på bloggtreffet vinner jo tur til Italia og skal få se drømmebad av dimensjoner, så det er bare å krysse fingrene. Er du ikke påmeldt, se her. Vi skal forresten til Italia i sommer, er det noen som har tips til et ok hotell i Roma (som en liten pitstop)?

6 kommentarer

 1. Kom tilfeldigvis over dette innlegget, og dette er faktisk badet til min superflinke svigerinne, ikke et hotell:) Hun bor i et fantastisk hus utenfor Roma som hun har bygget. Om noen trenger hjelp til feriehuset i Italia, eller boligen i Norge, så kan hun treffes på info@hannepoli.com. Kan jo legge til at badet ble bygget for 12 år siden, men ser jo fremdeles fantastisk ut!

 2. Oh my!!! For et bad!

 3. Dette var jo helt skjønt!!
  Ja du får kjøpe ny eller fretexet lampeskjerm 😉
  La Tina leve i fred hihi.
  God lørdag!!

 4. Hotel locarno. sentralt sjarmerende og ok pris.

  1. Takk jeg sjekker det ut 🙂

 5. Så utrolig lekkert 🙂 Aldri vært i Italia, men det er en stor drøm. Du må lage et innlegg om turen din når du kommer hjem da, slik at du kan dele tips og erfaringer med oss som ikke har vært i Italia enda, men har veldig lyst 🙂

  klem Jane

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *