Luksus bad

God morgen! Mens jeg stod på badet i dag tidlig slo deg meg at luksus på badet for meg er tid. Tid til meg, tid til å sminke meg på badet, ikke på gangen eller (uff) i bilen. Da jeg åpnet skuffene kunne jeg nesten få rettetangen frem uten at ledningen tok med seg både maskara og hårstrikker i samme slengen. Her må det oppryding til! Jeg er derimot ganske flink til å holde det pent og ryddig på badet ellers. Vi bruker et timeglass slik at vi hele tiden kan se hvor lang tid vi bruker. (Timeglasset renner ut på 10 minutter og det er rikelig tid til alenetid… tydeligvis.)  Til bomullpads bruker jeg en lykt fra House Doctor, og jepp, jeg lar parfymen og favorittproduktene stå fremme. Det gir meg også en følelse av luksus. Jeg viser dere mer av mitt bad på Comforts bloggtreff den 23 mai, for vi sees vel der?

5 kommentarer

 1. Tid er definitivt luksus, spesielt siden jeg hater å stresse! 😉
  Har en jobb hvor jeg enten begynner grytidlig og lenge før barnehagen åpner, eller såpass seint at vi aldri trenger å stresse ut døra, og DET er jammen luksus!
  God helg til deg og dine!
  Klem fra Carina

 2. Tid er luksus ja. Nå når barna er blitt større ( 5 og 7 ) er det enklere å få denne luksusen å få sminke seg og dusje i fred på badet. Tror jeg bruker litt mer tid enn ti minutter… 🙂
  Stilig timeglass og nydelige bilder fra badet ditt!
  Bloggtreffet deres hørtes kjekt ut! Kos dere masse. Vi rogalandsbloggere skal også ha en hyggelig aften sammen hos May Helen i slutten av måneden. Gleder meg!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Kos du stakk innom:)
  Ønsker deg ei riktig god helg! Klem

 3. Ha ha. Ja tid på badet er luksus:) og kjenner igjen det med rettetanga og alt som følger med ut av skuffen:)
  Så kult timeglass!

  God helg!

 4. Ha ha ha.. da kommer jeg for sent på jobb!

 5. Morsomt med timeglasset! Skal prøve å få tak i et som bruker 30 min på å renne ut 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *